Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Revolution (www.revolution24.ro)

Site-ul Revolution (www.revolution24.ro)  este operat de societatea Hendi Food Service Equipment Romania SRL, cu sediul în Str. 13 decembrie 94A, Hala 14, Brașov, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J08/768/2010. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Revolution (www.revolution24.ro)  își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. 

În conformitate cu Ordonanța de urgență nr. 5 din 2 aprilie 2015 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice și având în vedere prevederile art. 24 din Directiva 2012/l9NE a Parlamentului European și a Consiliului din 4 iulie 2012 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), vă informăm că SC HENDI FOOD SERVICE EQUIPMENT ROMÂNIA SRL asigură, la solicitarea cumpărătorului,  preluarea DEEE în sistem ,,unul la unul", în mod gratuit, în aceleași condiții precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent și a îndeplinit aceleași funcții ca echipamentul nou furnizat.

De asemenea, conform art. 38 din OUG 5/2015, care prevede obligativitatea înregistrării societații în Registrul Național al Producătorilor de EEE al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, vă facem cunoscut numărul de înregistrare în Registrul de punere pe piață a echipamentelor electrice și electronice  RO-2017-07-EEE-20181-II.



Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală 

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor. 

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare ale site-ului sau a conținutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului 

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărator și Revolution (www.revolution24.ro)  sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. 

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. 

Administratorul Revolution (www.revolution24.ro)  face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător făra preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Revolution (www.revolution24.ro)  nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Revolution (www.revolution24.ro) , utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Revolution (www.revolution24.ro)  sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Revolution (www.revolution24.ro)  își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului Revolution (www.revolution24.ro)  în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală. 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@revolution24.ro.